Blogg om skjutdörrsbeslag, dörrstängare, postlådor...

 1. Snygga dörrmattor, entrémattor, skomattor till hallen

  Snygga dörrmattor, entrémattor, skomattor till hallen

  När du handlar din nya dörrmatta online hos oss på husbeslag.se så får du:

  Extra slitstark dörrmatta med 5 års garanti.

  Mysig och luddfri dörrmatta.

  Dörrmatta som behåller sin form och färg under lång tid.

  Vädertålig dörrmatta som kan användas både inomhus som utomhus.

  Lämplig för uppvärmda golv.

  Dörrmatta som är tvättbar i maskin vid 40-60 °.

  Snabbtorkande dörrmatta som är lämplig för torktumlare.

  PVC-fri och halkfri dörrmatta.

  Tillverkad i Tyskland.

  Dörrmatta kattmotiv

  Online hos oss kan du köpa snygga dörrmattor från SalonLoewe. Design nominerade dörrmattor med intressanta mönster. Dörrmattor från Salonloewe är färgglada och detaljrika.

  Läs mer »
 2. Dörrmattor med motiv

  Dörrmattor med motiv

  Är du ute efter en högkvalitativ dörrmatta med ett snyggt motiv? Ja, då ska du ta en titt på våra mattor från Efia.

  Salonloewe håller, på ett elegant sätt, smutsen ute och blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. En dörrmatta kan läggas antingen på dörrens utsida, insida eller både och. 

  Salonloewe dörrmattor

  • Äntligen en dörrmatta som inte bara passar i alla hem, utan också i varje tvättmaskin.
  • Dörrmattor från Salonloewe kommer med snygg design och håller smutsen ute på ett elegant sätt.
  • Kan användas inomhus eller utomhus, på balkongen eller på kontoret.
  • Helt tvättbar i tvättmaskinen 40-60 ° och lämplig för torktumlaren - perfekt om du har husdjur.
  • Överdelen är tillverkad av polyamid, baksidan av nitrilgummi och är allergivänliga.
  • Salonloewe dörrmattor har lång hållbarhet och kommer med 5-års garanti.
  • Tillverkade i Tyskland och testade för skadliga ämnen enligt OEKO-TEX® Standard 100.

  Dörrmatta kattmotiv

  Salonloewe är ett starkt och pålitligt varumärke inom området inredning samt står för en distinkt design och funktionalitet. Salonloewe erbjuder unikhet och olika stilar - från coola till eleganta.

  Husbeslag.se är stolt återförsäljare för Salonloewe dörrmattor, se hela vårt utbud HÄR.

  Läs mer »
 3. Dörrmattor, skomattor, entrémattor för inom-/utomhusbruk

  Dörrmattor, skomattor, entrémattor för inom-/utomhusbruk

  Behöver du en ny dörrmatta till din hall eller entrén? En dörrmatta skyddar ditt golv från smutsiga och våta skor. En dörrmatta fungerar även bra som inredningsdetalj. Utforska vårt sortiment av snygga och välkomnande dörrmattor. Våra mattor är extra slitstarka och har en halkfri undersida som håller dem stadigt på plats, och en del av dem kan användas både inomhus och utomhus. Våra dörrmattor tål att tvättas i maskin och snabbtorkas i torktumlare. Dörrmattorna är tillverkade i Tyskland och är testade samt certifierade enligt OEKO-TEX.

  Se hela vårt utbud av dörrmattor här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrmatta.html

  DESIGN DÖRRMATTA - ENTREMATTA La Dolce Vita EFIA 50x75cm - SLD0601-050x075

  Färgglad dörrmatta med kattmotiv. Dörrmattan är lämplig för golvärme, alergiker och kan användas både inomhus och utomhus.

  Se mer info här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrmatta/design-dorrmatta-entrematta-la-dolce-vita-efia-50x75cm-sld0601-050x075.html

  Dörrmatta kattmotiv

  Superfin design dörrmatta med hjärtan tillverkad av högkvalitativ material. Mattan är lätt att göra ren då den kan tvättas i maskin. Dörrmattan Hjärtan Efia är lämplig för golvärme, alergiker och kan användas både inomhus och utomhus.

  Mer info hittar du här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrmatta/dorrmatta-entrematta-hjartan-efia-50x75cm-sld0122-050x075.html

  Dörrmatta hjärtan

  Färgglad dörrmatta i högkvalité som är lätt att rengöra. Mattan är lämplig för golvärme, alergiker, är PVC fri och kan användas både inomhus och utomhus.

  Mer detaljer hittar du här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrmatta/dorrmatta-golvvarme-fargglada-skor-efia-50x75cm-sld2030-050x075.html

  Dörrmatta skor

  Alla våra dörrmattor kommer med 5 års garanti. Välkommen att kika in i vår webbutik för mer utbud och inspiration.

  Läs mer »
 4. Skjutdörrsbeslag utanpåliggande 2x100 cm

  Skjutdörrsbeslag utanpåliggande 2x100 cm
  När du handlar skjutdörrsbeslag hos oss kan du vara säker på att du får högsta kvalitet till ett bra pris. Våra skjutdörrsystem inkluderar allt som behövs för att kunna montera en skjutdörr. Skjutdörrsbeslag för dörrar upp till 100kg.

  Setet innehåller:

  Två stålskenor a 100 cm

  Två stålhängande rullar 29 cm

  Två stål dörrstopp

  Två distanser 

  Golvledare för skjutdörr

  Monteringsmaterial

  Skjutdörrsbeslag, fyra bästsäljare online hos husbeslag.se.


  • Skjutdörrsbeslag komplett Basic Top Matt Svart - 0023.450100Skjutdörrsbeslag Basic
  • Skjutdörrsbeslag komplett Basic Matt Svart - 0023.450101 

  Skjutdörrsbeslag Basic matt svart stål

  • Skjutdörrsbeslag komplett Wheel Matt Svart - 0023.450121 

  Skjutdörrsbeslag komplett Wheel matt svart

  • Skjutdörrsbeslag komplett Classic Matt Svart - 0023.450124

  Skjutdörrsbeslag Classic svart

  Välkommen att kika in hos oss på www.husbeslag.se för mer info och beställning!

  Läs mer »
 5. Trädgårdslampor - perfekt ljus för ditt hem

  Trädgårdslampor - perfekt ljus för ditt hem

  TRÄDGÅRDSLAMPOR - TYSK KVALITÉ TILL LÄGSTA PRIS

  En väl upplyst trädgård eller uppfart signalerar direkt: Välkommen! Det spelar ingen roll om det är vägglampa, taklampa, piedestal eller stigljus. Att utrusta huset och trädgården med yttre ljus ökar kvaliteten på upplevelsen och ökar säkerheten. Det finns exteriörljus med rörelsedetektorer som bara tänds vid behov. I vårt lampsortiment hittar du ett brett utbud av trädgårdslampor för hem och trädgård. Garageuppfarten, entrén, terrasser och trädgårdar erbjuder bra möjligheter att göra ett hem inbjudande och hemtrevligt med noggrant samordnad belysning. Med en trädgårdslampa eller lykta belyser du vägen, entrén och terrassen. Våra högkvalitativa och lättillgängliga trädgårdslampor från Heibi finns i olika storlekar, så att trädgårdsljusen passar bra in i miljön.

  Trädgårdslampa

  Se hela utbudet här; https://husbeslag.se/catalogsearch/result/?q=trädgårdslampa

  Utomhusbelysning för hem och trädgård

  De vanligaste utomhuslampor är vägglampa och trädgårdslampa. Våra ytterväggarmaturer övertygar med sina mångsidiga applikationsmöjligheter: Monteras på väggen eller i taket som takarmatur, individuellt eller i serie. Utomhus vägglampor ger optisk vägledning och perfekt belysning. Mycket användbar är en utomhuslampa med rörelsesensor. Om vägglampan är utrustad med en sensor, upptäcker sensorns ljus rörelser i omedelbar närhet och säkerställer att belysningen slås på automatiskt. En utomhuslampa med en rörelsedetektor ökar inte bara säkerheten, utomhuslampan med sensorn visar sig vara bekväm när t ex dina händer är fulla av påsar. Moderna och trendiga är lampor i grå, antracit eller grafitgrå. Matchande belyst ljus leder idealiskt till en behaglig belysningsstämning och kompletterar den harmoniska övergripande bilden genom ett enhetligt färgschema. Trädgårdsbelysning vid stigen eller på uppfarten skapar en inbjudande utomhusbelysning. Oavsett vilken material du väljer är den angivna energieffektivitetsklassen viktig. Energieffektivitet A står för hög prestanda med låg energiförbrukning. Slitstark och hållbar genom högkvalitativt utförande Trädgårdslampor från tyska Heibi är robusta och stabila. Vid tillverkning används slitstarka material som rostfritt stål, aluminium eller stål. Var och en av trädgårdslamporna, oavsett om det är vägglampa, piedestal eller väglykta är dessa tillverkade för hand i Tyskland. Lampornas ytor behandlas med högkvalitativa pulverlack som gör lampan väderbeständig och ger den lång livslängd. Heibi ger 10 års garanti mot genomrostning. De inbyggda LED-lamporna är mycket effektiva, som också kännetecknas av en lång hållbarhetstid. LED-lampor förbrukar 80 till 90 procent mindre energi än vanliga glödlampor. Även om LED är en mycket effektiv ljuskälla, skiljer den sig i energiförbrukningen. Energieffektivitetsklassen ger information om förhållandet mellan förbrukning och ljusstyrka. Andra fördelar med LED-belysning inkluderar lång livslängd, noll underhåll, IR/UV-ljusfrihet och låg energiförbrukning. Våra lampor levereras monterade. Varje artikel levereras med en installationsmanual.

  Lampa utomhus

  Köp trädgårdslampor online hos husbeslag.se. Husbeslag.se är auktoriserad återförsäljare för alla produkter från Heibi i Sverige. Heibi har tillverkat produkter av rostfritt stål och aluminium i över 80 år.

  Läs mer »
 6. Skjutdörrsbeslag kompletta beslagsatser

  Skjutdörrsbeslag kompletta beslagsatser

  Det är inte alltid enkelt att välja rätt skjutdörrsbeslag. Ett tips är att fundera över utseendet på det tilltänkta projektet, din budget och börja jobba därifrån. OK. Du har kommit fram till hur du vill att det ska se ut och vad det får kosta.

  Låt oss ta en titt på några exempel från husbeslag.se: s utbud av skjutdörrsbeslag. Alla beslag har en maximal belastning på 100 kg. Hela kitet består av två stål glidskenor a 100 cm, två rak hängande rullar a 15,5 cm långa, dörrstopp, distanshållare och golvskena samt monteringsmaterial. Inget mer behövs för att montera en enkeldörr på väggen. Om dörren ska användas mycket rekommenderas dock mjukstängning (finns som extra tillbehör).

  Skjutdörrsbeslag komplett Basic Matt Svart - 0023.450101

  Denna beslag är en av våra storsäljare. Anledningen är uppenbar. Skjutdörrsbeslag Basic är ett bra startpaket, utmärkt för DYI-projekt och perfekt för interiördesigners som har kunder vars budget är stram. Basic har en viktkapacitet på 100 kg. Den belastning är mer än tillräcklig för din genomsnittliga inredningsdörr.

  Skjutdörrsbeslag till låga priser

  Skjutdörrsbeslag komplett Classic Matt Svart - 0023.450124

  Skjutdörrsystem Classic Matt Svart är helt klart vår bästsäljare. Tillverkat i svart pulverlackerat stål och har en maximal belastning på 100 kg. Hela kitet består av två stål glidskenor a 100 cm, två rak hängande rullar a 29 cm långa, dörrstopp, distanshållare och golv skena. Systemet är otroligt mångsidigt och kan ge dig ett rustikt utseende, ett industriellt utseende, eller något däremellan.

  Skjutdörrsbeslag classic

  Skjutdörrsbeslag komplett Modern Top Rostfri - 0035.450122

  Det rostfria skjutdörrssystemet är anpassat för montering på dörrens topp. Systemet har en maximal belastning på 100 kg.

  Skjutdörrsbeslag rostfri

  För hela vårt utbud följ länken här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html

  Läs mer »
 7. En skjutdörr ger flexibilitet och skapar mer utrymme

  En skjutdörr ger flexibilitet och skapar mer utrymme

  Öppen eller stängd planlösning? Med en skjutdörr behöver du inte välja, du får båda alternativen, utan att förlora värdefull yta.

  Innan du börjar handla beslag för din DIY-projekt, ta en noggrann titt på det område där du vill hänga skjutdörren och ta reda på vilken dörrinstallation som kommer att fungera bäst i ditt fall. Om du vill täcka öppningen med en dörr behöver du ett område på ena sidan av öppningen som är tillräckligt bred för dörren. Se till att det inte finns några hinder som strömbrytare eller tavlor som skulle täckas av eller störa dörren. Om det inte finns tillräckligt med väggutrymme på ena sidan av öppningen kan du installera ett par dörrar som glider mot motsatta sidor.

  Alternativ 1: Enkeldörrar

  Detta är det mest populära valet, men du behöver tillräckligt med väggutrymme. Beställ ett beslag som är minst dubbelt så stort som dörre

  Skjutdörrsbeslag classic

  https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html

  Alternativ 2: Dubbeldörrar

  Om du inte har tillräckligt med väggutrymme på ena sidan av öppningen för en enda stor dörr, kan du istället använda två dörrar. Centrering av spåret på öppningen gör att dörrarna kan glida till öppningens sidor. Tänk på att beställa två extra rullar. 

  Skjutdörrsbeslag dubbeldörr

  https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html

  Alternativ 3: Överlappnings dörrar

  Om du vill installera dörrar på en garderobsöppning eller på en öppning som går från vägg till vägg, kan du beställa överlappnings beslag som låter dig stapla dörrar på ena sidan av öppningen.

  Överlappnings beslag

  https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag/overlappning-for-skjutdorrsbeslag-0023-450118.html

  Läs mer »
 8. Skjutdörrsbeslag och mjukstängning för skjutdörrar

  Skjutdörrsbeslag och mjukstängning för skjutdörrar

  Dags att planera för inomhusrenovering? Många passar på att ersätta vanliga dörrar till snygga skjutdörrar. En skjutdörr erbjuder många möjligheter och du får mer utrymme i bostaden.

  Vi har kompletta skjutdörrssystem för utanpåliggande montering. Skenorna är 2 meter långa, så att en dörr på ca 1 meter kan hängas på dessa, där maxvikten är 100 kg.

  Dessutom finns förlängningssatser som gör det möjligt att förlänga skenan till önskad längd. Dessa uppsättningar kan också användas för att hänga mer än en dörr på skenorna. Systemen för skjutdörrar levereras inklusive monteringsmaterial och är lämpliga för montering på trä såväl som tegel- / betongväggar.

  Tillval så som mjukstängning höjer känslan av kvalitet och lyx för dina skjutdörrar. Soft- Close system är en liten, svart låda som monteras direkt på skjutdörrarna. När dörren öppnas eller stängs kommer systemet, under de senaste tio centimeterna, att bromsa skjutdörren så att den stängs mjukt. På detta sätt kommer skjutdörren långsamt att stanna. Konstruktionen är enkel men effektiv, står inte ut och påverkar driften av skjutdörren. Eftersom mjukstängning inte är det mest uppenbara alternativet i alla lägen erbjuds systemet som tillval. Installationen är väldigt enkel, Softclose-systemet passar alla skjutdörrsystem från Intersteel.

  Skjutdörrsbeslag

  Om du har frågor om någon av våra produkter, var god kontakta oss för mer information.

  Läs mer »
 9. Skjutdörrsbeslag av hög kvalitet för toppmontering på dörren

  Skjutdörrsbeslag av hög kvalitet för toppmontering på dörren

  Skjutdörrssystem Basic Top Svart är tillverkat i svart pulverlackerat stål med 10 års garanti. Systemet är anpassat för montering på dörrens topp.

  Denna kompletta uppsättning består av:

  -Två stålskenor a 100 cm

  -Två stålhängande rullar 14 cm

  -Två stål dörrstopp

  -Två dörrdistanser

  -Golvledare för skjutdörr

  -Monteringsmaterial

  Hängande rullar är försedda med hjul som rullar genom kullager. Glidning av stora dörrar är därför smidig och som användare behöver du inte ta till stor kraft. Fördelen med våra skjutdörrbeslag är att de kan bära en maximal vikt på 100 kg. En skjutdörr av massivt trä är ganska tung. Därför är det viktigt att använda en solid skjutdörrsbeslag. Det är inte bara kapacitet, skjutdörrsbeslaget måste också fortsätta att glida smidigt dag in, dag ut. I detta syfte används stålkullager med en pulverlackering. För beställning klicka här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag/skjutdorrsbeslag-komplett-basic-top-matt-svart-0023-450100.html

  Toppmonterat skjutdörrsbeslag

  Läs mer »
 10. Skjutdörrsystem med klassisk design och modern produktionsteknik

  Skjutdörrsystem med klassisk design och modern produktionsteknik

  Skjutdörrssystem är ett upphängningsbeslag som fästs på väggen där skjutdörren kommer att hänga. Det är viktigt att beslaget är gjort av högkvalitativt stål, eftersom en skjutdörr kan vara ganska tung. Våra skjutdörrsbeslag, från Intersteel, kommer med dörrstopp, distanser och golvledare och har ett mycket lågt motstånd så att varje skjutdörr öppnas och stängs mycket smidigt. Detta beror också på den speciella pulverbeläggningen som säkerställer att stålet inte täpps till. Detta skjutdörrssytem är extremt robust och hållbar, med alla element perfekt anpassade. På så sätt blir en vacker skjutdörr på väggen också ett redskap som ger dig många års glädje.

  Skjutdörrsbeslag komplett Classic Matt Svart - 0023.450124 

  En klassisk skjutdörrsbeslag i svart passar in i alla interiörer, privata bostäder som affärer. Detta skjutdörrsbeslag, med en vacker pildesign, passar perfekt ihop med en vanlig skjutdörr med neutral design. Välj en trevlig skjutdörr med en av de bästa skjutdörrbeslagen på marknaden för många års användning och njutning! 

  Denna kompletta uppsättning består av: 

  Två stålskenor a 100 cm

  Två stålhängande rullar 29 cm

  Två stål dörrstopp

  Två dörrdistanser

  Golvledare för skjutdörr

  Monteringsskruvar för både trä och betongvägg inklusive pluggar medföljer. Hängande rullar är försedda med hjul som rullar genom kullager. Glidning av stora dörrar är därför lätt och som användare behöver du inte ta till stor kraft. Fördelen med våra skjutdörrbeslag är att de kan bära en maximal vikt på 100 kg. Så vi har verkligen en lämplig lösning för din situation.

  Skjutdörrshadtag

  Skjutdörrsdämpning

  Softclose-systemet har utformats för att subtilt sakta ner skjutdörrarna när de öppnas och stängs. Detta är en liten och slående svart låda som är monterad direkt bakom skjutdörrskenorna. Softclose är ett tillval som kan användas på alla våra skjutdörrsystem och är tillverkat av material av högsta kvalitet. Självinstallation är mycket lätt tack vare den medföljande manualen. Det mjuka stängsystemet finns att beställa separat, se här

  Softclose system

  Skjutdörrshandtag i smide 400mm - svart 0023.450111

  Stilren skjutdörrshandtag i smide. Blir väldigt snyggt med skjutdörrssystemet. Passar alla våra sjkutdörrsystem i svart. Finns att beställa separat, se här.

  Skjutdörrshandtag


  Läs mer »
Page