Hos Husbeslag.se hittar du rätt postlåda till villa, radhus och företag. Bobi tillverkar eleganta och säkra postlådor som alla är låsbara och tillverkade av stål i Finland. Postlådorna går att installera enskilt eller i lådsamlingar, direkt på väggen eller fristående med stativ. Vi på www.husbeslag.se jobbar dagligen med att redigera våra priser för att vara billigast men skulle du, mot förmodan, innan köpet eller inom 10 dagar efter köpet hitta samma produkt (samma varumärke och modell) till ett lägre pris någon annanstans, så kommer Husbeslag.se att matcha det priset.

Placera postlådan rätt

Du som bor i villa i tätort ska placera din postlåda i lådsamling eller enskilt utmed vägen  med postlådeöppningen vänd mot gatan. Du som bor i villa utanför tätort ska placera din postlåda i den lådsamling som finns anordnad närmast ditt boende. Höjdmässigt ska postlådan placeras så att avståndet från marken till postlådans inkast är cirka en meter. (Källa: www.posten.se)

Skötsel

Postlådorna placeras ofta på gatsidan där de utsätts för föroreningar från trafik t ex salt, smuts och sot. Regn, solens UV-strålning och vinterförhållanden belastar postlådorna rejält under sin livstid. För att garantera en funktionell postlåda med fint utseende och lång livslängd rekommenderas regelbundet rengöring och skötsel, exempelvis varje höst.