Fastighetsboxar

Svenska fastighetsboxar och RENZ fastighetsboxar till varje trapphus!

Postbox bostadsrättsförening / Fastighetsboxar inomhus och utomhus till lägsta pris.

Även om det är ingen fastighetsbox lag på att alla fastigheter måste ha fastighetsbox installerade i fastigheten, har köp av fastighetsboxar ökat senaste året. Nybyggda fastigheter har investerat i nya boxar, då det är modernt, snyggt och ekonomisk. Stort utbud av fastighetsboxar även kallade postboxar, som går att få i alla RAL färger är lätta att anpassa i trapphuset. Fastighetsbox mått varierar samt utförande. Postboxar finns som liggande, stående samt kompakt för trapphus med begränsat utrymme. Fastighetsbox i ek är lyxigare variant och lämpar sig för äldre hus som önskar behålla den antika i trapphuset. Utomhus fastighetsbox är alternativ till trånga trapphus då dessa boxar kan monteras på yttervägg eller på sidostolpar. Fastighetsboxar kan anpassas till dagens e-handel genom utökning med en eller två serviceboxar (större box för större paket). Alla våra boxar är P-godkända och uppfyller postnords krav för fastighetsboxar.

Köp fastighetsbox nu ! Vi lämnar 30 dagars prisgaranti !

Auktoriserad återförsäljare för

Fastighetsboxar från Svenska fastighetsbox   Fastighetsboxar från Renz

Filter

Produkter 1-32 of 34

View as Grid Lista
Set Descending Direction
per sida
Page
Filter

Produkter 1-32 of 34

View as Grid Lista
Set Descending Direction
per sida
Page

Fastighetsboxar enligt PostNord krav. Det är bara godkända fastighetsboxar enligt Postnord som vi säljer till våra kunder, företag, bostadsrättföreningar (Brf).

Postbox från Svenska Fastighetsboxar

modell Box Original samt Box Plan uppfyller alla krav enligt Postnord. Tidningshållare Klämma från Svenska fastighetsboxar monteras i trapphus och är uppskattad tidningshållare som har ett bra pris samt namnskylt som är enkelt att byta. Vid behov av reservdelar till fastighetsbox från Svenska fastighetsboxar, beställ online eller kontakta oss för rådgivning.

Fastighetsboxar utomhus

RENZ Excellence är bra val om det saknas utrymme i trappuppgången. Postboxar utomhus Postnord godkända kan monteras på yttervägg eller fristående. Postbox är extra tät mot regn samt förhindrar fukt att tränga sig in i fack. Snedtak ingår som ett extra skydd mot snö och regn. Postboxen har särskilt kraftig plåt och är säkerhetsklassad och samt uppfyller svenska riktlinjer och rekommendationer enligt PostNord och forum för fastighetsboxar. Det är en uppskattad postbox till bostadsrättsförening som uppskattar möjlighet att välja postbox i valfri RAL färg.

Postbox pris hos oss är bland marknadens lägsta.