Fri frakt oavsett ordervärde !


 

Fastighetsbox Renz Classic 1x2 Liggande Singel - 789S001-02

4 495,00 kr

Tillverkare

Renz RENZ

RENZ Classic kombinerar enkel skandinavisk design med högkvalitativa material för att erbjuda en fastighetsbox av högsta standard. Med den högsta säkerhetsklassen på marknaden ger den trygghet och skydd mot inbrott.

Innovativt designad med roterande namnskyltar, möjliggör RENZ Classic mottagande av brev och varubrev i olika storlekar. Den separata upphängningen av luckor gör även underhåll och eventuella reparationer enkla och snabba.

Medföljande monteringsskena säkerställer enkel installation på väggen, och den avtagbara centraldörren gör montaget smidigt. Dess robusta konstruktion i galvaniserad stålplåt, tillsammans med Euro-Locks kvalitetslås, garanterar långvarig hållbarhet och säkerhet.

Oavsett vilken färg du väljer, levererar vi snabbt och effektivt. Med specifikationer som inkluderar 10 mm inkast, 3 nycklar per fack och avlastningshylla för extra bekvämlighet, är RENZ Classic det perfekta valet för din fastighetsbehov.

RENZ Classic - enkelhet, kvalitet och säkerhet i en och samma produkt.

5 års garanti.

I lager. För aktuell leveranstid se under "Mer info"
SKU
2106
Sku: 2106
Categories:  Fastighetsboxar ,

Billig fastighetsbox med kvalitet och design RENZ Classic

Fastighetsbox RENZ Classic kombinerar enkel skandinavisk design med oöverträffad kvalitet och säkerhet. Med högsta säkerhetsklassen på marknaden ger den dig trygghet och skydd mot eventuella inbrottsförsök.

Högkvalitativa Material: Tillverkad med robust galvaniserad stålplåt och rostbeständigt pulverlackerat ytskickt, säkerställer vår fastighetsbox långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind.

Innovativ Design: Den innovativa lösningen med roterande namnskyltar möjliggör smidig mottagning av brev och paket i olika storlekar. Dessutom är alla detaljer monterade vid leverans, vilket förenklar installationen och underhållet.

Smidig Installation: Medföljande monteringsskena gör installationen enkel och smidig. Den avtagbara centraldörren minskar vikten vid montage och rekommenderad montagehöjd säkerställer korrekt installation.

Mångsidighet och Tillförlitlighet: Välj bland flera tillgängliga kulörer och storlekar för att matcha dina behov och preferenser. Varje box levereras komplett med tre nycklar per fack och avlastningshylla för extra bekvämlighet.

Certifierad Kvalitet: RENZ Classic är certifierad av RISE (SP) och uppfyller högsta säkerhetskraven. Med tillverkning inom EU och P-märkning efter certifiering är du garanterad en pålitlig och säker produkt.

Fastighetsbox RENZ Classic - enkelhet, säkerhet och stil i ett och samma paket.

Färg:

4 standard RAL-färger (Renvit, Silvergrå, Skiffergrå, Trafiksvart)

Mått BxHxD  521 x 326 x 291 mm
Brevinkast mått H 10 mm
 
Finns upp till 9 fack per enhet (ett fack reserverad för styrenhet).

5 års garanti på samtliga produkter

12 års garanti mot genomrostning

Taggar: billig fastighetsbox, trapphus fastighetsbox, pris fastighetsbox

Mer info
Produkt Fastighetsbox Renz Classic 1x2 Liggande Singel - 789S001-02
Färg Flerfärgad
Placering Vägg
Material Pulverlackerat stål
Djup 290 mm
Inkast Fram
Posttömning Framsida
Tillverkare Renz
Leveranstid 15 arbetsdagar
Write Your Own Review
Du skriver recension för:Fastighetsbox Renz Classic 1x2 Liggande Singel - 789S001-02
Din betyg
Leveranstid15 arbetsdagar