Brevlåda & Postlåda sänkt pris

Köp din nya brevlåda & postlåda till sänkt pris hos husbeslag.se. Vi har brevlådor och postlådor i många olika modeller, material, prisklasser så att alla kan hitta någon produkt som passar. Varför inte passa på och beställa en ny brevlåda nu när de är på rea.

Följ länken här för att se hela utbudet; https://husbeslag.se/postlador.html.

Husbeslag.se är återförsäljare för SafePost, BOBI, MEFA, Biggi. Vi är även huvudimportörer för några av Europas största brevlådetillverkare så som Knobloch, Burg-Wächter, Heibi, Serafini, Rottner, Keilbach. För dig som kund innebär detta att du alltid kommer att få profesionell hjälp och rätt pris. 

DAGENS TIPS!

Är man ute efter enkla postlådor till låga priser kan man ta en titt på Safepost Basic 7944, länk här; https://husbeslag.se/postlada-safepost-basic-7944-gra-79441.htm. 

Burg Wächter Swing är en annan budget postlåda som det kan vara värt att ta en titt på, länk här; https://husbeslag.se/postlada-plast-burg-wachter-swing-vit-4905-w.html. 

En tredje modell som är populär bland våra kunder är amerikansk brevlåda US mail ST10, länk här; https://husbeslag.se/postlada-amerikansk-us-mail-st10-gra.html.

Vill man å andra sidan ha en lite lyxigare brevlåda eller en som är högkvalitativ då ska man ta en titt på förslagsvis MEFA OPAL 840, länk här; https://husbeslag.se/postlada-mefa-opal-840-rostfritt-840020.html.

LETTERMAN STANDING OV. 1 är en mycket prisvärd låda om man är ute efter en brevlåda som kan ta emot stor mäng post, är snygg och som kommer att hålla i många år. För mer detaljer följ länken här; https://husbeslag.se/paketpostlada-letterman-standing-ov-1-rostfri-600.html.

Välkommen till din postlådebutik på nätet!