Skjutdörrsbeslag till dubbla skjutdörrar

Har ditt hem en öppen planlösning och du är ute efter en funktionell rumsindelning? Med våra skjutdörrsbeslag från Intersteel får du detta utan att förlora värdefull golvyta. En dörr som delar utrymme, men inte upptar en plats själv. Se hela vårt utbud här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html.

Dubbla skjutdörrar är användbara när du delar rummen med en stor passage. Om en dörr inte är tillräckligt bred, erbjuder den dubbla skjutdörren en lösning.

Platsbesparing

En stor fördel med skjutdörrar är att det sparar utrymme. I stället för att öppna med en cirkelrörelse glider dörren sidleds längs väggen. Detta frigör utrymmet där dörren öppnas och stängs normalt och du skapar mer utrymme för möbler. Förutom att spara utrymme är skjutdörrar ett bra komplement till inredningen. Det skapar en extra dimension och förgyller utseendet på ditt interiör.

Lämplig för alla interiörer Intersteel skjutdörrsystem finns i åtta utföranden. Eftersom du själv väljer skjutdörren kan du implementera alla stilar i ditt hem. Skenorna är 2 meter breda, en dörr på ca 1 meter bred kan hängas på detta. Bärförmågan hos systemet är upp till 100 kg, så att du inte hindras i valet av trä.

Våra skjutdörrsbeslag består av:

Två stålskenor a 100 cm

Två stålhängande rullar 29 cm

Två stål dörrstopp Två distanser dörren

Golvledare för skjutdörr

Monteringsmaterial

Om du vill installera ett system med dubbla skjutdörrar, har vi förlängningssatser till detta. Som ett resultat kan flera dörrar hängas på skenorna.

Vad behöver du för dubbla skjutdörrar?

Basic uppsättning av skjutdörrsystem: Intersteel skjutdörrsystem

Mellanskena 45 cm / 90 cm (beroende på bredd)

Två extrahängare av samma modell som den grundläggande uppsättningen

En extra uppsättning ledare och distanshållare

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på; kundtjanst@husbeslag.se.