Erbjudande växthus Halls

Erbjudande växthus Halls

Apr 24, 2023

Just nu har vi på husbeslag.se sänkt priset med hela 19 och 29% på två av våra populära växthusmodeller. Erbjudandet gäller hela april och maj månad. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla våra produkter. Passa på!

Se alla våra växthus från Halls här; https://husbeslag.se/utemiljo/tillbehor.html

VÄXTHUS HALLS GARDEN ROOM 12,9 kvm med glas 

Detta är ett stort växthus med hela 276 cm i höjd. Växthuset är utrustat med 4 ventilationsfönster och en dubbel skjutdörr. Denna modell har 3 mm säkerhetsglas och kommer med 12 års garanti. Är du ute efter ett växthus som är tillverkat av högkvalitativa material och som kommer att stå emot starka vindar och klarar av belastning av större mängd snö så är detta växthus ett utmärkt val för dig. Växthus Halls Garden Room med sina 12,9 kvm är både stort och luftigt och du får plats för både dina växter och trädgårdsmöbler. Tack vare de inbyggda hängrännorna så kommer regnvattnet att ledas bort ur växthuset på ett effektivt sätt.

Detta växthus kan antingen monteras på betongplattor, gjuta en ram i betong eller köpa färdigt fundament (som du hittar i vår webbutik under kategorin tillbehör. Växthus Halls Garden Room finns i färgerna svart och grönt och kommer med ett säkerhetsglas som vid ett eventuellt kross förblir små ofarliga bitar av glas. 

Mer detaljer hittar du här: https://husbeslag.se/vaxthus-halls-garden-room-12-9-kvm-med-glas-gront-f09823.html

Växthus Garden Room

VÄXTHUS PAVILJONG HALLS ATRIUM 9 kvm med glas

Detta är ett snyggt och praktisk växthus i modern design och med en höjd på 287cm. Växthuset kommer med dubbel skjutdörr, tre ventilationsfönster och tre mm säkerhetsglas. Ett växthus har många användningsområde där man kan välja att antingen odla växter eller att använda sin paviljong att ha trädgårdsmöbler i. Växthus Paviljong Halls Atrium är på 9 kvm och finns i färgerna svart och grön. 

Mer info och detaljer hittar du här; https://husbeslag.se/vaxthus-paviljong-halls-atrium-9-kvm-med-glas-svart-f09525.html

Växthus 9 kvm

Leverans av våra växthus sker alltid med specialtransport där Schenker Sverige, aviserar kunden om leveranstidpunkt och då är det viktigt att någon är hemma och tar emot leveransen.