Fastighetsboxar BRF och offentliga miljöer

Är du ute efter en fastighetsbox till din fastighet, då har du hittat rätt! Oavsett vilken typ av fastighetsbox du är ute efter så har vi en lösning att erbjuda dig. Husbeslag. se är återförsäljare för Renz som är godkänd leverantör av fastighetsboxar. Excellence, Prima och Budget är produktserier från Renz som är ett bra val för dig som vill ha en nyckelbaserad hantering av post och mindre paket i eller utanför din fastighet. 

Se alla våra fastighetsboxar från RENZ här; https://husbeslag.se/fastighetsboxar.html?manufacturer=256

Varje produktserie är modulbaserad där det finns olika moduler att välja mellan. Tack vare detta kan du skräddarsy fastighetsboxar anpassade efter det egna behovet och det tillgängliga utrymmet. Du kan fritt välja mellan olika RAL färger och fördela fritt mellan postfack och postboxar. Fastighetsboxarna från RENZ finns att beställa med liggande eller stående fack och med olika djup.

Alla fastighetsboxar från RENZ kan monteras på vägg, byggas in i väggen eller placeras fristående på stativ. Sidostolpar finns för beställning antingen för golvmontering eller fastgjutning i hårt underlag.

Med tanke på att vi på Husbeslag.se är direktåterförsäljare för RENZ fastighetsboxar kan du som kund alltid kan känna dig trygg när du köper en fastighetsbox från oss. Skulle något hända, så som att låset går sönder eller att luckan krånglar, finns det reservdelar att beställa. 

Inspirationsbilder

Fastighetsbox RENZ Prima
 

fastighetsbox inbyggd

 

Fastighetsbox Budget

Fastighetsbox utomhus

Har du några frågor eller tycker att det är krångligt att beställa är du välkommen att höra av dig oss så hjälper vi dig gärna.