Fastighetsboxar för flerfamiljshus

Oavsett vilken typ av fastighetsbox du är ute efter, har vi på husbeslag.se en smidig lösning för dig som vill ha en nyckelbaserad hantering av post och mindre paket i eller utanför din fastighet. Vi är återförsäljare för RENZ fastighetsboxar och hos oss hittar du tre produktmodeller: Renz Excellence, Renz Prima och Renz Budget.

Se hela vårt utbud här; https://husbeslag.se/fastighetsboxar.html?manufacturer=256

Nedan visas några inspirationsbilder på fastighetsboxar, Prima.

Fastighetsbox Prima

Fastighetsbox inomhus

Fastighetsbox inomhus liggande

Varje serie är modulbaserad och det finns flera moduler att välja emellan. Detta möjliggör för dig att kunna skapa en skräddarsydd lösning anpassad efter utrymmet som finns tillgänglig. De flesta av våra kunder är just ute efter möjligheten att själva kunna påverka storleken på boxarna och valet av kulören.

RENZ Excellence är en stilren fastighetsbox för montering inomhus eller utomhus. Nedan visas några inspirationsbilder på Excellence boxar.

Fastighetsbox utomhus RENZ Excellence

Fastighetsbox Excellence inomhus

Fastighetsbox inomhus

Vid frågor eller funderingar är Ni välkomna att höra av er till oss på kundtjanst@husbeslag.se.

Våra fastighetsboxar från RENZ kan byggas in eller monteras på väggen. Vi kan även leverera sidostolpar för fristående golvmontering eller fastgjutning om detta skulle vara ett bättre alternativ. RENZ fastighetsboxar är tillverkade i stark plåt och med högkvalitativa detaljer där livslängden är minst 20 år. Varje lucka på RENZ fastighetsboxar är separat upphängd, vilket förenklar punktinsatser som att byta ut en lucka om den skulle gå sönder. RENZ fastighetsboxar finns som liggande eller stående fack, med olika djup och antal boxar. Har du ont om utrymme i den tänkta byggnaden är detta inget problem. RENZ har tagit fram en fastighetsbox som är anpassad för just mindre väggutrymmen och små portar. Dessa kompakta boxar mäter 78 cm i bredd och bara 15 cm i djup. Beroende på vilken serie av fastighetsboxar du väljer, Renz Excellence, Renz Prima eller Renz Budget finns olika tillval att välja mellan.

En av vår mest prisvärda fastighetsbox är modellen Budget, se några inspirationsbilder nedan.

Fastighetsbox Renz Budget

Fastighetsbox RENZ Kompakt

Kika in hos oss på husbeslag.se för mer detaljer, länk här; https://husbeslag.se/fastighetsboxar.html?manufacturer=256.