Flaggstänger och flaggor
Flaggstänger

Flaggstänger och flaggor

Feb 01, 2023

Är du ute efter en flaggstång eller en flagga så hittar du det hos oss. Vi är återförsäljare för Adela flaggstänger som är en av nordens ledande flaggstångstillverkare. Flaggstängerna är tillverkade av högkvalitativa glasfiber. Adela är noga vid valet av material och har ett gott öga för detaljer så när du köper en flaggstång tillverkad av Adela kan du förvänta dig det bästa. I vårt sortiment hittar du flaggstänger i längder mellan 4 och 16 meter. Flaggstängerna kan utrustas med olika fasad- och markinfästningar. Många av våra kunder väljer fasadstänger med invändig linföring då de vill förhindra ljudsmatter. När du köper flaggstänger hos oss så levereras dessa med gratis frakt och 10 års garanti mot material och fabrikatiosfel. När du köper en flaggstång tillverkad i glasfiber så är dessa mycket lätthanterliga och har en mycket lägre vikt i jämförelse med flaggstänger i trä eller metall. Flaggstänger tillverkade i glasfiber är lätta att montera/fälla.

Se hela vårt utbud här; https://husbeslag.se/utemiljo/flaggstang.html

När flaggstängerna tillverkas går dessa igenom 6 viktiga kvalitetssteg. Man testar all råmaterial innan serieproduktion. Vädertåligt ytskikt av Gelcot skyddar stången. Fler lager av förstärkande glasfiber förbereder stångens flexibilitet. Sammanfogade polyester binder ihop materialen. Stångens styrka skapar med rätt grad av härdare. Slutligen kontrolleras varje stång innan leverans att den uppfyller kundernas olika kvalitetskrav.

Flaggstång Adela

Flaggstång Adela levereras alltid komplett dvs klara för montering i berg eller mark. När du köper en flaggstång hos oss så medföljer alltid följande saker; varmgalvaniserat markfäste, gångjärnsplatta, muttersats, flagglina, snabbkopplingar, knape vid utvändig linföring, toppkula sam monteringsanvisningar.

För mer info och detaljer besök gärna vår webbutik!