Inomhusprodukter, innemiljö

Inomhusprodukter, innemiljö

Jun 25, 2023

I vår webbutik under kategoring inomhus hittar du produkter så som nyckelskåp, skjutdörrsbeslag, dörrstängare. Behöver du ett nyckelskåp med kod- eller nyckellås att förvara dina nycklar på ett säkert sätt så har vi prisvärda skåp i olika storlekar. Vi har allt från enkla nyckelskåp i plåt med nyckellås till säkerhetsklassade nyckelskåp med hög stöldskydd. Se hela utbudet här; https://husbeslag.se/inomhus/nyckelskap.html.

Skjutdörrsbeslag som du också hittar under kategoring Inomhus är väldigt populära bland våra kunder. Så om du är kvalitetsmedveten och är ute efter snygga beslag som klarar tunga dörrar ska du ta en titt på våra skjutdörrsbeslag från Intersteel. Du kan välja bland ett flertal olika modeller så som snygga svarta beslag lämpliga för massiva trädörrar eller så vill du kanske hellre ha ett lite lyxigare variant i form av rostfria beslag. Oavsett vilket skjutdörrsbeslag du än väljer så kommer det komplett, så det är bara att sätta upp det. Har du en dubbeldörr så är det inga problem, detta går att lösa genom att du beställer kompletternade tillbehör i form av förlängningsskenor, rullar och golvguide. Se hela utbudet av beslag här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html. Varför inte passa på nu när vi sänkt priset på våra beslag?

Dörrstängare till ytterdörr, innerdörr, branddörr oavsett vilken du är ute efter så hittar du det online hos oss. Vi är auktoriserade återförsäljare för Abus, Burg Wächter och Intersteel. Detta innebär att när du köper en dörrstängare från oss så kan du känna dig trygg att du kommer att få högkvalitativa produkter till rätt pris. Det händer ofta att man ringer till oss på grund av att man är osäker på vilken dörrstängare en ska välja och det är att rekommendera innan du gör en beställning om du är det minsta osäker. I de fall vi inte kan ge något direktsvar brukar vi ta kontakt med tillverkaren och återkomma till kunden med anvisningar så att kunden hittar till rätt produkt. Säkrast är att maila till oss, vi brukar ha korta svarstider. Se alla våra dörrstängare här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrstangare.html.

Förutom ovannämda produkter hittar du även nyckelgömmor, dörrmattor, dörrhandtag, fönsterlås och värdeskåp under kategorin inomhus. Nästan varje vecka har vi nya kampanjer på någon av våra produkter så säkrast är att kika in i vår webbutik då och då för att inte missa värdefulla erbjudande.