Populär skjutdörrsbeslag utanpåliggande

Skjutdörrsbeslag komplett Basic Matt Svart - 0023.450101 är en efterfrågad produkt online hos oss på husbeslag.se. Skjutdörrsystemet är tillverkat av pulverlackerat stål har en maximal belastning på 100 kg. Beslaget är enkel att montera. Skjutdörrsbeslag komplett Basic från Intersteel består av två stålskenor på 100 cm. Dessutom består denna uppsättning av två raka hängrullar med en längd av 29 cm. För att säkerställa god ledning av skjutdörren, levereras dörrplintar, spridare och golvstyrning. Denna uppsättning inkluderar monteringsmaterial.

Se mer detaljer här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag/skjutdorrsbeslag-komplett-basic-matt-svart-0023-450101.html

Underhåll

Dörr- och fönsterbeslag finns i ett brett sortiment och är föremål för slitage på grund av användning. Det är därför bra att reflektera över materialets specifika egenskaper och ytbehandlingar. Denna produkt har en matt svart beläggning. För underhåll rekommenderar vi att du regelbundet rengör produkten med en mjuk, eventuellt fuktig trasa. Beroende på situationen kan den svarta finishen bli ljusare över tiden. Appliceringen av ett tunt lager av vitt vax eller syrafri vaselin eliminerar i stor utsträckning denna effekt. Regelbundet underhåll förlänger produktens livslängd. Använd inte aggressiva rengöringsmedel och slipmedel. Ta bort hårdvaran under slipning och målning. Ta skyddsåtgärder som att placera dörrstopp. Kontrollera korrekt installation och korrekt användning av produkten.