Skjutdörrsbeslag komplett Modern Svart

Skjutdörrsbeslag komplett Modern Matt Svart - 0023.450123 har en matt svart pulverlackering. Systemet har en maximal belastning på 100 kg och är lätt att installera. Intersteel har ett grundläggande skjutdörrsystem som består av två stålskenor som är 100 cm långa. Denna uppsättning består också av två hängande rullar med ett öppet hjul som är 25,5 cm långa. För att säkerställa att skjutdörren stannar kvar på skenorna finns  dörrstopp, distanshållare och golvskena. Denna uppsättning erbjuds inklusive monteringsmaterial.

Förlängningsskenor kan användas för att förlänga detta skjutdörrsystem. Dessa finns i längderna 45 och 90 cm. Bortsett från det, kan följande tillbehör, såsom en uppsättning av två hängande rullar och en uppsättning ledare och distanshållare beställas separat. På så sätt kan du också använda skjutdörrsystemet för exempelvis dubbeldörrar. Dessa produkter levereras inklusive monteringsmaterial.

Mer info här;  https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag/skjutdorrsbeslag-komplett-modern-matt-svart-0023-450123.html