Beslag till skjutdörrar med hög kvalitet

Beslag skjutdörr till låg pris och 10 års garanti ! 

Är du trött på dina vanliga dörrar och vill ha mer utrymme i bostaden? En skjutdörr erbjuder många möjligheter. Beslag till skjutdörr ska vara tysta men ändå rejäla. Beslag ska även hålla i många år. Våra skjutdörrsystem från Intersteel kommer i 11 olika modeller och erbjuder modern design, utmärkt kvalitet med 10 års garanti och funktionalitet, allt till ett lågt pris. Upphängningssystem för skjutdörren från Intersteel säkerställer att dörren är lätt att öppna och stänga. Många använder skjutdörrar i ett vardagsrum, ett sovrum eller som en separation mellan två privata rum.

Beslag till skjutdörrar från Intersteel

Våra skjutdörrsbeslag erbjuder både praktisk användning och en attraktiv design. Ett skjutdörrsystem av stål är väldigt solid och pålitlig och kan enkelt motstå intensiv användning under en lång tid. Systemet för skjutdörren löper smidigt utan friktion och klarar av tunga och solida dörrar. Dessutom erbjuder denna typ av skjutdörrsystem ett elegant och raffinerat utseende. Det klassiska utseendet kombineras med moderna material och en extremt solid kvalitet. Stål är ett hållbart material som står för år av nöjt användandet.

Dämpningssystemet

Softclose-systemet är utformat för att subtilt sakta ner skjutdörrarna när de öppnas eller stängs. Detta är en liten och slående svart låda som monteras direkt bakom skjutdörrskenorna. När skjutdörren öppnas eller stängs kommer dörren, automatiskt, under de sista tio centimetrarna att tyst och sakta att stängas. Softclose är ett tillval som kan användas på alla våra skjutdörrsystem och är tillverkat av material av högsta kvalitet. Självinstallation är mycket lätt tack vare den medföljande manualen. Softclose-systemet finns att beställa separat, se här.

Skjutdörrsbeslag