Skjutdörrsystem med klassisk design och modern produktionsteknik

Skjutdörrssystem är ett upphängningsbeslag som fästs på väggen där skjutdörren kommer att hänga. Det är viktigt att beslaget är gjort av högkvalitativt stål, eftersom en skjutdörr kan vara ganska tung. Våra skjutdörrsbeslag, från Intersteel, kommer med dörrstopp, distanser och golvledare och har ett mycket lågt motstånd så att varje skjutdörr öppnas och stängs mycket smidigt. Detta beror också på den speciella pulverbeläggningen som säkerställer att stålet inte täpps till. Detta skjutdörrssytem är extremt robust och hållbar, med alla element perfekt anpassade. På så sätt blir en vacker skjutdörr på väggen också ett redskap som ger dig många års glädje.

Skjutdörrsbeslag komplett Classic Matt Svart - 0023.450124 

En klassisk skjutdörrsbeslag i svart passar in i alla interiörer, privata bostäder som affärer. Detta skjutdörrsbeslag, med en vacker pildesign, passar perfekt ihop med en vanlig skjutdörr med neutral design. Välj en trevlig skjutdörr med en av de bästa skjutdörrbeslagen på marknaden för många års användning och njutning! 

Denna kompletta uppsättning består av: 

Två stålskenor a 100 cm

Två stålhängande rullar 29 cm

Två stål dörrstopp

Två dörrdistanser

Golvledare för skjutdörr

Monteringsskruvar för både trä och betongvägg inklusive pluggar medföljer. Hängande rullar är försedda med hjul som rullar genom kullager. Glidning av stora dörrar är därför lätt och som användare behöver du inte ta till stor kraft. Fördelen med våra skjutdörrbeslag är att de kan bära en maximal vikt på 100 kg. Så vi har verkligen en lämplig lösning för din situation.

Skjutdörrshadtag

Skjutdörrsdämpning

Softclose-systemet har utformats för att subtilt sakta ner skjutdörrarna när de öppnas och stängs. Detta är en liten och slående svart låda som är monterad direkt bakom skjutdörrskenorna. Softclose är ett tillval som kan användas på alla våra skjutdörrsystem och är tillverkat av material av högsta kvalitet. Självinstallation är mycket lätt tack vare den medföljande manualen. Det mjuka stängsystemet finns att beställa separat, se här

Softclose system

Skjutdörrshandtag i smide 400mm - svart 0023.450111

Stilren skjutdörrshandtag i smide. Blir väldigt snyggt med skjutdörrssystemet. Passar alla våra sjkutdörrsystem i svart. Finns att beställa separat, se här.

Skjutdörrshandtag