Dörrstängare ABUS

En dörrstängare från ABUS kommer att stänga dina dörrar på ett säkert och tyst sätt. Oavsett om du behöver en dörrstängare till en offentlig byggnad eller till ditt företag så har ABUS en dörrstängare till dig.

Dörrstängare är extra viktiga när det gäller branddörrar då, enligt föreskrifterna, en branddörr måste vara självstängande. En dörrstängare från ABUS är enkla att montera. 

Se hela vårt utbud av dörrstängare från ABUS här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrstangare/dorrstangare-abus.html.

Berode på dörrstängare så finns det många användningsområden för dessa. En dörrstängare kan placeras på en ytter- eller innerdörr, en altandörr eller en branddörr. Är du ute efter en dörrstängare med justerbar stängningskraft ska du leta efter en stängare med beteckning Force eller Klass. Ju högre siffra dessto mer kraft vid stängning. På vår hemsida finns det en tabell som visar förhållandet mellan olika klasser och stängningskraft samt vikten på dörrbladet.

Förutom dörrstängare ABUS har vi i vårt sortiment även stängare från Burg Wächter och Intersteel. Alla dörrstängare från Intersteel  är godkända för montering på branddörrar.

Se hela utbudet här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrstangare.html.