Skjutdörrsbeslag - classic, modern, antik / retro eller rostfri

SKJUTDÖRRSBESLAG RETRO , classic, modern eller rostfri? Välj själv!

Online hos husbeslag.se hittar du prisvärda skjutdörrsbeslag för inomhusbruk från Intersteel. Kika in hos oss på husbeslag.se och hitta rätt dörrbeslag som passar just dina behov och önskemål, länk här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html.

Skjutdörrspartier för dörrar med vikt upp till 100 kg

Husbeslag har i sitt sortiment elva eleganta versioner av skjutdörrsystem och erbjuder därför något för alla. Från romantisk eller klassisk till robust industriell. Det finns åtta olika modeller i olika färger med ytterligare två monteringsvarianter. Det fria valet av en dörr och skjutdörrsystem innebär att tillämpning av din egen stil i huset inte längre är ett problem.

Lämplig för alla interiörer

Det finns en lämplig version för varje interiör. Det finns en grundläggande, modern och klassisk samling i matt svart och rostfritt stål. Basinsamlingen innehåller också en antik variant. Monteringssatsen erbjuder också valet av två monteringsalternativ: fastsättning på dörren eller dörrens framsida och kan monteras på både en trä- och sten / betongvägg.

Skjutdörrsbeslag retro 

Våra skjutdörrsbelag retro ser verkligen retro ut. Alla delar utom väggskruvar är rostiga. Går ej att förväxla med skjutdörrsbeslag som säljes av olika återförsäljare där retro beslag är färgade i rostbrun färg. 

Skjutdörrsbeslag retro

Om skjutdörrsskena på 200 cm inte räcker!

För montering av dörrar som är bredare än 90 cm har vi förlängningsskenor till salu, 45 och 90cm, så att dörren kan glida över vilken längd som helst, se här; https://husbeslag.se/catalogsearch/result/?q=förlängning. Med hjälp av dessa uppsättningar kan flera dörrar också hängas på skenorna.