VdS godkänd fönster/dörrsäkring

Denna VdS godkända massiva BlockSafe B1 säkringen från Burg Wächter ger inte bara dina fönster pålitliga inbrottsklasser utan också optimalt utrustade dörrar. Länk här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrstangare/fonstersakring-dorrsakring-burg-wachter-blocksafe-b1-vit.html

Fönsterkarmens hölje är gjord av robust gjutjärn och har testats och godkänts av VdS. Genom att använda den solida stålspärrbulten och den extremt exakta spärrguiden är öppning och stängning av dörrar och fönster inte bara mycket säkert, utan också bekvämt. Tack vare den massiva stålbulten och den djupa bultinsatsen garanteras en hög säkerhet. Cylinderlåsningsmekanismen låser exakt och bekvämt.

Ett praktiskt särdrag:

När du köper flera BlockSafe-säkringar (B1 och BS 2) kan du önska bara en enda nyckel för alla dina säkerhetskopior. Det massiva fönsterlåset är lämpligt för höger och vänster, såväl som för inåt och utåtgående fönster. BlockSafe B1 säkringen är inte bara lämplig för eftermontering av dina fönster - dina dörrar kan också säkras optimalt med denna säkring. Passar även som extra säkerhet för dörrar.

Högt inbrottsskyd.

Extremt bra skydd mot uppbrytning.

Svensk monteringsanvisning.

Burg Wächter - Quality - Made in Germany.