Skjutdörrsbeslag kompletta beslagsatser

Det är inte alltid enkelt att välja rätt skjutdörrsbeslag. Ett tips är att fundera över utseendet på det tilltänkta projektet, din budget och börja jobba därifrån. OK. Du har kommit fram till hur du vill att det ska se ut och vad det får kosta.

Låt oss ta en titt på några exempel från husbeslag.se: s utbud av skjutdörrsbeslag. Alla beslag har en maximal belastning på 100 kg. Hela kitet består av två stål glidskenor a 100 cm, två rak hängande rullar a 15,5 cm långa, dörrstopp, distanshållare och golvskena samt monteringsmaterial. Inget mer behövs för att montera en enkeldörr på väggen. Om dörren ska användas mycket rekommenderas dock mjukstängning (finns som extra tillbehör).

Skjutdörrsbeslag komplett Basic Matt Svart - 0023.450101

Denna beslag är en av våra storsäljare. Anledningen är uppenbar. Skjutdörrsbeslag Basic är ett bra startpaket, utmärkt för DYI-projekt och perfekt för interiördesigners som har kunder vars budget är stram. Basic har en viktkapacitet på 100 kg. Den belastning är mer än tillräcklig för din genomsnittliga inredningsdörr.

Skjutdörrsbeslag till låga priser

Skjutdörrsbeslag komplett Classic Matt Svart - 0023.450124

Skjutdörrsystem Classic Matt Svart är helt klart vår bästsäljare. Tillverkat i svart pulverlackerat stål och har en maximal belastning på 100 kg. Hela kitet består av två stål glidskenor a 100 cm, två rak hängande rullar a 29 cm långa, dörrstopp, distanshållare och golv skena. Systemet är otroligt mångsidigt och kan ge dig ett rustikt utseende, ett industriellt utseende, eller något däremellan.

Skjutdörrsbeslag classic

Skjutdörrsbeslag komplett Modern Top Rostfri - 0035.450122

Det rostfria skjutdörrssystemet är anpassat för montering på dörrens topp. Systemet har en maximal belastning på 100 kg.

Skjutdörrsbeslag rostfri

För hela vårt utbud följ länken här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html