Skjutdörrsbeslag och mjukstängning för skjutdörrar

Dags att planera för inomhusrenovering? Många passar på att ersätta vanliga dörrar till snygga skjutdörrar. En skjutdörr erbjuder många möjligheter och du får mer utrymme i bostaden.

Vi har kompletta skjutdörrssystem för utanpåliggande montering. Skenorna är 2 meter långa, så att en dörr på ca 1 meter kan hängas på dessa, där maxvikten är 100 kg.

Dessutom finns förlängningssatser som gör det möjligt att förlänga skenan till önskad längd. Dessa uppsättningar kan också användas för att hänga mer än en dörr på skenorna. Systemen för skjutdörrar levereras inklusive monteringsmaterial och är lämpliga för montering på trä såväl som tegel- / betongväggar.

Tillval så som mjukstängning höjer känslan av kvalitet och lyx för dina skjutdörrar. Soft- Close system är en liten, svart låda som monteras direkt på skjutdörrarna. När dörren öppnas eller stängs kommer systemet, under de senaste tio centimeterna, att bromsa skjutdörren så att den stängs mjukt. På detta sätt kommer skjutdörren långsamt att stanna. Konstruktionen är enkel men effektiv, står inte ut och påverkar driften av skjutdörren. Eftersom mjukstängning inte är det mest uppenbara alternativet i alla lägen erbjuds systemet som tillval. Installationen är väldigt enkel, Softclose-systemet passar alla skjutdörrsystem från Intersteel.

Skjutdörrsbeslag

Om du har frågor om någon av våra produkter, var god kontakta oss för mer information.