Snygg dörrmatta i hallen

En dörrmatta hjälper dig att hålla dina golv rena och torra året runt. Det har nästan blivit ett måste att ha en dörrmatta i hallen om man vill slippa trampa i blöta pölar. Förutom att en dörrmatta fångar upp smuts och håller dina strumpor torra kommer den även att förbättra intrycket i hallen. Att hitta en snygg dörrmatta kan vara svårt. Men nu har du i alla fall hittat rätt plats att söka på.

Online hos oss på husbeslag.se hittar du ett stort sortiment av snygga dörrmattor, se HÄR

Ta, förslagsvis, en titt på våra populära Amore mattor från Keilbach, finns i flera olika färger så som röd, svart, grå. Det är en hjärtformad dörrmatta designad av Peter Keilbach. Mattan är slitstark, lämplig för golvvärme och har ett halkfritt PVC underlag. Mattan kan med fördel tvättas på låg värme i tvättmaskin och torkas i torkskåp.

Se utbudet här; https://husbeslag.se/catalogsearch/result/?q=amore

Dörrmatta Amore

Andra dörrmattor som vi vill lyfta fram och som du hittar i vårt sortiment på husbeslag.se kommer från EFIA, se HÄR. Köper du en dörrmatta från EFIA Salonloewe kommer du garanterat att vara supernöjd med valet. EFIA tillverkar högkvalitativa dörrmattor med snygga och färgglada motiv och ger kunden hela 5 års garanti på hållbarhet. Dörrmattorna från EFIA är enkla att göra rent då dessa är tvättbara i tvättmaskin. Mattorna är lämpliga för golvärme, är allergivänliga, PVC fria. Många av dörrmattorna från EFIA är både för in- och utomhusbruk.

Se utbudet här; https://husbeslag.se/catalogsearch/result/?q=efia

Dörrmatta djurmotiv

Sist men inte minst vill vi visa några entrémattor från tyska Radius Design. Detta är en praktisk matta med hela 96 rengöringsborstar, lämplig för in- och utomhusbruk. Ramen är tillverkad i högkvalitativ rostfritt stål och borstarna i hållbar plast som på ett enkelt sätt går att byta ut. Man kan välja mellan olika färger så som svart, grön eller terrakotta, beroende på smak. Med i paketet ingår en rostfri ram och 96 borstar. Extra borstar i olika färger går att beställa separat, se (köp till extra borstar).

Se utbudet här; https://husbeslag.se/inomhus/dorrmatta.html?manufacturer=99

Entrématta utomhus

Välkommen att kika in hos oss på husbeslag.se för mer inspo och detaljer!