Skjutdörrsbeslag komplett

Visst skulle vi alla vilja bo i ett rymligt hus och slippa välja mellan en öppen eller stängd planlösning. Du behöver inte välja, skjutdörrsbeslag gör det möjligt. Med en skjutdörr får du båda, utan att värdefull golvyta måste offras. Med våra skjutdörrsbeslag från Intersteel är den trendiga skjutdörren inom räckhåll för alla. Du kan enkelt förvandla en valfri dörr till en skjutdörr som passar in i alla interiörer: från robust, industriell till romantisk eller klassisk. En dörr som delar upp utrymmet men inte tar något utrymme i sig är väldigt uppskattat bland inredningsarkitekter. 

Kika in i vår webbutik för mer info och detaljer, länk här; https://husbeslag.se/inomhus/skjutdorrsbeslag.html

Skjutdörrsbeslag toppmonterad

Skjutdörrsbeslag från Intersteel finns i nio olika modeller. Våra beslag är kompletta och kommer med allt du behöver föra att kunna montera dessa. Montering kan ske på både trä- och sten- / betongvägg.

Leveranstiden på de flesta beslag är tre till sju dagar. Under varje beslag kan man välja extra tillbehör som passar just denna modell. Vi har tillbehör så som mjukstängning, förlängning till skjutdörrsskenan på 45 eller 90cm, skjutdörrsruller och skjutdörrshandtag.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på kundtjanst(at)husbeslag.se.