Nyckelskåp med nyckelinkast

Online hos oss på husbeslag.se hittar du prisvärda nyckelskåp från Rottner. Ett nyckelskåp hjälper dig att hålla ordning på nycklarna på ett tryggt och säkert sätt. När det gäller placering av nyckelskåpet är det bra om det placeras på ett ställer som man enkelt kommer åt. Tänk dock på att det bör vara en plats som gör det lite svårare för oönskade besökare att hitta det. Ett nyckelskåp hjälper dig att på ett enkelt och snabbt sätt organisera dina nycklar så att du alltid hittar rätt nyckel.

Se hela vårt utbud av nyckelskåp här; https://husbeslag.se/inomhus/nyckelskap.html

Nyckelskåp Rottner Keytronic 48

Ett av våra mest populära nyckelskåp heter Rottner Keytronic 48. Det är ett nyckelskåp med ett kodlås som även har en mekanisk nödöppning och använder justerbara kroklister. Monteringsbeslag för väggmontering och 48 nyckelbrickor ingår i priset. Detta nyckelskåp är lämplig för privatbruk och företag. Nyckelskåpet är utrustat med ett modernt batteridrivet kodlås och har en miljon kombinationer. Nyckelskåpet har en nyckelinkast på sidan av skåpet vilket är ett otroligt smart sätt vid återlämning av nycklar. Leveranstiden på de flesta nyckelskåp är 3 till 7 arbetsdagar. 

För mer detaljer följ länken här: https://husbeslag.se/nyckelskap-med-nyckelinkast-rottner-keytronic-48-ljusgra-t04259.html

Nyckelskåp med kodlås

 

Nyckelskåp med kodlås

Kika in för mer detaljer!