Stativ i aluminium för amerikansk postlåda - Vit 113BrightonW

Med sin traditionella, men eleganta design är Brighton toppmonterad stolpe ett idealiskt val för en mängd lätta och tunga brevlådor i medelstora till stora storlekar. Tillverkad av väderbeständigt tryckt aluminium för maximal hållbarhet med låg underhåll. Det här stativet installeras direkt i marken utan att det behövs förankring eftersom den är avsedd att sätta i betong. Stativet har en pulverlackerad svart finish som motstår rost och bör uppfylla sin funktion under många år. Brightons innovativa monteringsfäste i aluminium rymmer brevlåda med monteringshål placerade på sidorna eller under. Passar alla amerikanska brevlådor, även TUFF-body. Höjd 130 cm.

Produkten har utgått!!!

Tillverkad i USA

1 års garanti

I lager. För aktuell leveranstid se under "Mer info"


Lägsta pris garanti. Läs mer ...

Kontakta oss för mer info om produkten.

Betala med kort, Swish eller faktura!

Returnera produkten inom 30 dagar och få hela beloppet tillbaka.

SKU
1453
1 595,00 kr

Med sin traditionella, men eleganta design är Brighton toppmonterad stolpe ett idealiskt val för en mängd lätta och tunga brevlådor i medelstora till stora storlekar. Tillverkad av väderbeständigt tryckt aluminium för maximal hållbarhet med låg underhåll. Det här stativet installeras direkt i marken utan att det behövs förankring eftersom den är avsedd att sätta i betong. Stativet har en pulverlackerad svart finish som motstår rost och bör uppfylla sin funktion under många år. Brightons innovativa monteringsfäste i aluminium rymmer brevlåda med monteringshål placerade på sidorna eller under. Passar alla amerikanska brevlådor, även TUFF-body. Höjd 130 cm.

Tillverkad i USA

Mer info
FärgVit
PlaceringFristående
MaterialAluminium
Höjd1200 mm
TillverkareGibraltar
Leveranstid3-7 arbetsdagar
Write Your Own Review
Du skriver recension för:Stativ i aluminium för amerikansk postlåda - Vit 113BrightonW
Din betyg

Vi är återförsäljare för Safepost, Bobi, Mefa, Biggi postlådor samt även huvudimportör av några Europas ledande postlåda tillverkare, Knobloch, Burg-Wächter, Heibi, Joma, CMD, Serafini, Rottner, Keilbach. Det betyder att du får altid profesionell hjälp, generös garanti, tillgång till reservdelar, bästa pris och möjlighet att beställa produkter lackade i valfri färg (gäller dock större beställningar). Handlar du för företag, kontakta oss för offert. 

Mefa, Bobi, Safepost, Biggi och Knobloch både veckopostlådor och små postlådor är våra storsäljare. Titta gärna på vår utbud av tidningsfack .Vi är stolta att kunna erbjuda snygga och moderna tidningsfack från Serafini och Keilbach.

För fastighetsboxar från Renz, kontakta oss för offert. 

Interiör produkter från Intersteel, Formani, Serafini får dig att lyfta ögonbryn.

4 anledningar att välja oss:

Kvalitets produkter

Lägsta prisgaranti

Snabb kundservice

Säkra betalningar