Skjutdörrsbeslag för glasdörrar

Är du ute efter ett beslag till din glasdörr? Online hos oss på husbeslag.se hittar du ett skjutdörrsbeslag för upphängning av glasdörrar. Detta stål skjutdörrsystem har en mattsvart pulverbeläggning.

Systemet har en max. belastning på 100 kg. Skjutdörrsbeslag med beteckningen 0023.450125 är lämplig för glasdörrar som är mellan 8 mm och 12 mm tjocka. Skjutdörrssystemet består av två stycken 100 cm långa stålskenor. Dessutom består denna uppsättning av två rakhängande rullar med en längd på 29 cm. Settet innehåller även två dörrstopp, två distanser, golvledare till skjutdörr samt monteringsmaterial.

För mer detaljer följ länken här; https://husbeslag.se/skjutdorrsbeslag-till-glasdorr-intersteel-0023-450125.html

skjutdörrsbeslag inomhus glasdörrar

Om dörren ska användas mycket är en mjukstängning att rekommendera, finns att köpa separat.

skjutdörrsbeslag inomhus glasdörrar

Vi på husbeslag.se erbjuder alltid mycket låga priser på våra produkter. Skulle du, mot förmodan, inom 30 dagar efter köpet hitta samma vara (samma varumärke och modell) till ett lägre pris någon annanstans, så får du köpa varan till samma pris som hos konkurrenten, lär mer här om vår lågprisgaranti.

Har du några frågor om någon produkt eller är intresserad av offert hör av dig till oss på kundtjanst@husbeslag.se.

De belatningsalternativ som vi erbjuder är kortbetalning, Swish eller faktura!

Om ni fått en felaktig produkt, är missnöjd eller bara vill ångra ert köp tag kontakt med oss via vårt kontaktformulär eller skicka ett mejl till: kundtjanst@husbeslag.se. Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar men som förmån till alla våra kunder ger vi dig 30 dagar.


Välkommen att kika in i vår webbutik!